Materials

Materials
A ecoologic.com només fem servir cel.lulosa provinent de fonts de producció sostenible i garantides amb la certificació FSC. Acabats blancs sense clors químics o cartonet color kraft. Tots els marcatges són amb tintes de base vegetal.
El PLA és un plàstic ecològic completament transparent fet amb la síntesis de la dextrosa del midó de blat de moro, fecúla de patata o plantes varies. La seva fabricació emet moltes menys emissions de CO2 que els envasos plàstics derivats del petroli com el PET, PP, PVC, o el PS. Aquest material accepta una temperatura màxima de 40ºC.
El CPLA és un PLA amb un aditiu que li aporta unes propietats de resistencia a les altes temperatures que no suporta el PLA pur. Emet les mateixes baixes emissions de CO2 durant la seva fabricació que el PLA, i és igualment compostable com la resta de plàstics ecològics però enfortit per resistir temperatures de fins 85ºC. Aquest material és utilitzat en artícles que han de resistir escalfor com tapes per a gots i tarrines per a líquids calents i coberts.
El residu de la canya de sucre anomenat "bagasse" o "bagàs" és idoni per la seva resistència i la seva moldejabilitat. Permet l'ús en forn convencional o en microones. Es rebutgen amb la resta de residus alimentaris al contenidor d'orgànic ja que són compostables.
El Natureflex és una pel.lícula o film transparent molt resistent i flexible, completament compostable, fabricat amb la polpa de fusta provinent de recursos renovables i amb la certificació FSC.Els recobriments interiors dels nostres envasos de cartronet kraft, gots, embolcalls, etc. són de base vegetal o d'aigua (PLASTIC-FREE) i per descomptat completament compostables.
Les fulles de palmera "horeca" provenen de les llunyanes terres de Kerala, al sud de l'Índia. Són premsades a mà, sense additius químics, blanquejants clorats ni vernissos. La seva manufactura és completament manual pel que cada peça es converteix en única !! Poden ser utilitzats igualment al microones.
Som l'avantguarda en envasos ecològics compostables i vaixelles d'un sol ús.
Sempre pensant en el medi ambient.