QUI SOM

QUI SOM


Ecoologic.com
és una empresa líder en el comerç online de vaixelles biodegradables  compostables, 100% lliures de plàstics, dirigida als restaurants, empreses de càtering, botigues minoristes i particulars. A Ecoologic.com hem basat la selecció dels nostres productes sota dos importants conceptes: ecologia i disseny.
Tots els nostres articles estan fabricats amb materials totalment naturals d' origen vegetal, procedents de cultius de producció sostenible i certificada. Podem assegurar al 100% que són biodegradables i compostables. Poden ser abocats al contenidor orgànic juntament amb la resta de residus alimentaris.No comercialitzem cap producte que contingui materials contaminants com el plàstic, l' alumini ó blanquejants químics, és per aquesta raó que els residus que generen no son perjudicials per al medi ambient.
Totes les matèries primeres són procedents de recursos renovables com el bambú, el blat de moro, el cotó, la canya del sucre (bagasse), fulles de palmera, etc., el que vol dir que la seva tassa de regeneració natural és molt ràpida.Les persones conscienciades per el respecte cap el medi ambient tenen ara la possibilitat de trobar en una sola web productes que són totalment ecològics, sense renunciar a un disseny atractiu i funcional.A Ecoologic.com treballem dia a dia per ampliar i completar la nostra gama,  incorporant només productes que el seu principal compromís sigui la ecologia i el disseny, aportant a més a més una visió renovada de les noves tendències gastronòmiques del moment, el street food, el takeaway, el trackfood o l' art de taula més tradicional.

A Ecoologic.com volem  demostrar que és possible canviar els hàbits de consum per ésser més responsables amb el medi ambient, que l' originalitat i l' elegància no estan renyides amb l' ecologia, i que sens dubte aquest canvi de mentalitat ens fa la vida més fàcil i el planeta més sostenible.